دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۶۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱

دلیل گران‌تر بودن قیمت برخی اقلام دارویی ایرانی از داروهای مشابه وارداتی 

به گزارش آوای خزر، دکتر سیدحیدر محمدی مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو به دنبال طرح انتقاداتی مبنی بر نرخ بالای مواد اولیه تولید داخلی در کشور نسبت به مواد اولیه وارداتی و دلایل این موضوع و همچنین مباحثی مبنی بر ایجاد انحصار در مواد اولیه تولید داخلی گفت: در زمینه مواد اولیه اولا سیاست ما حمایت از تولید داخلی است. حال ممکن است در برخی موارد هزینه تولید بیشتر از واردات باشد، اما این موضوع به معنای این نیست که حمایتمان را از تولید داخلی برداریم.

وی افزود: منتها یکسری موارد تولید هزینه دارد و ما هم در آمار و ارقام‌مان اعلام کردیم که در مواردی هزینه تولید داخلی نسبت به واردات بیشتر شده است. این اعلام صرفا به این دلیل است که باید به سمت صادرات و توسعه بازارهایمان برویم تا از این مسیر هزینه تمام‌شده برایمان کاهش یابد، اما به این معنی نیست که از تولید داخلی حمایت نکنیم.

محمدی تاکید کرد: قطعا از تولید داخلی مواد اولیه و... حمایت می‌شود و اگر هزینه آن هم بالاتر باشد، باید با ایجاد بازارهای صادراتی و توسعه مارکتینگ بازار داخل این هزینه تمام‌شده را کاهش داد.

وی ادامه داد: در عین حال یکی از مسائلی که تولیدکنندگان باید مورد توجه قرار دهند، این است که کیفیت محصولاتشان را بالا ببرند که تولیدکنندگان دارو رغبت داشته باشند که مواد اولیه را از تولیدکنندگان ماده اولیه ما خریداری کنند. حال برخی تولیدکنندگان دارو در کشور تمایل به واردات مواد اولیه دارند که ما این اجازه را نمی‌دهیم و در نتیجه ممکن است محصول مورد نظر دچار کمبود شود. بنابراین تولیدکنندگان مواد اولیه جدای از اینکه باید قیمتشان را برای تولیدکنندگان داروها به صرفه کنند، باید میزان کیفیت مطلوب را هم برای تولیدکننده ایجاد کنند که ما قطعا در این مسیر به آن‌ها کمک می‌کنیم.
 

نظرات شما